Aandacht voor moeder en kind

Nieuws

Frisse start na de zomervakantie

7-9-2021

Inmiddels zijn we alweer een tijdje bezig met de "gewone" groepslessen, dat wil zeggen afwisselend in de praktijk en in het park. We mogen weer groepstrainingen geven op de normale manier en dat is super fijn! 

Vanaf deze week vinden de trainingen plaats op donderdagavond, om 19u en om 20u. Mocht je een keer mee willen doen met een gratis proefles, laat het ons dan weten via info@fysiomichielsen.nl. 

Lees verder.

Versoepelingen vanaf 19 mei 2021

18 mei 2021

Goed nieuws! Eindelijk mogen we weer "gewoon" Zwanger- en MamaFit lessen geven. De maatregelen die op dit moment gelden, zijn dat groepstrainingen alleen buiten mogen plaatsvinden. Binnen is alleen individuele fitness toegestaan. Dat is gelukkig geen probleem voor ons, want dan nemen we de oefenmaterialen mee naar het park.

ZwangerFit outdoor start op zaterdag 22 mei om 9u en om 10u in het park bij de Genneper Watermolen. Wil je meedoen met een gratis proefles, neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden!

Lees verder.

Nieuwe lockdown -- ZwangerFit Eindhoven gaat digitaal!

16-12-2020

Gezien de recente aanscherping van de COVID-19 regels hebben we toch weer moeten besluiten de trainingen te stoppen. Maar niet getreurd, we gaan digitaal verder! De trainingen vinden plaats op dezelfde tijd als normaal, maar dan via een livestream. Natuurlijk is dit niet ideaal, maar het is het beste alternatief tijdens deze lockdown.

Uiteindelijk willen we dat iedereen gezond en fit blijft en dat doen we door ons aan de regels te houden én natuurlijk door te trainen! 

Lees verder.

Maatregelen voor ZwangerFit i.v.m. COVID-19

1-12-2020
Gelukkig hebben we groen licht gekregen om de trainingen te hervatten! Dit gebeurt wel met de nodige voorzorgsmaatregelen, want veiligheid staat voorop. 

Lees verder.

Maatregelen in de praktijk i.v.m. COVID-19

2 juni 2020
Nu we weer groen licht hebben gekregen om de fysiotherapeutische zorg op te starten, gelden er speciale maatregelen in de praktijk. In onze praktijk zijn noodzakelijke aanpassingen doorgevoerd, zoals opgesteld door het RIVM in samenwerking met onze branchevereniging KNGF. Veiligheid en gezondheid van patiënten en therapeuten staan hierin voorop!  We vragen hierin uw medewerking en begrip, dat is de enige manier waarop we dit doel op een verantwoorde manier kunnen bereiken.

Lees verder.