Aandacht voor moeder en kind
Hoogstraat 321
5654 NB Eindhoven

Pakketten Zwangerfit

Er zijn meerdere opties bij ZwangerFit Eindhoven. Elk pakket begint met een gratis proefles, om te kijken of de training voldoet aan je verwachtingen. Vervolgens bespreken we wat de beste optie is en wordt er een intakeformulier ingevuld worden. Aan de hand van de informatie op het intakeformulier, beslissen we in overleg of er meteen gestart kan worden met de trainingen, of dat een aanvullende intake nodig is. Een voorbeeld hiervan kan zijn bij uitgebreide pijnklachten of specifieke vragen die niet in de cursus worden behandeld. 

 • Pakket 1: ZwangerFit volledig
  Pakket 1 is een combinatie van ZwangerFit en BevalFit. De cursus omvat 10 actieve lessen van 60 minuten en vindt plaats op donderdagavond om 19.00u en om 20.00u. Hiernaast zijn er 3 theorielessen , waarvan de laatste les een partnerles is. Wanneer deze lessen plaatsvinden wordt in overleg met de deelnemers bepaald.

  De kosten van ZwangerFit Volledig zijn €170. Wil je na deze 10 lessen doorgaan, dan kost het €10 per losse les of €100 voor een 10-rittenkaart. Trainingen die niet opgemaakt worden tijdens de zwangerschap, kunnen worden gebruikt voor een MamaFit training.
   
 • Pakket 2: ZwangerFit Actief
  Ben je alleen geïnteresseerd in de actieve lessen (bijv. bij een tweede zwangerschap) dan zijn de kosten €100 voor een 10-rittenkaart. Hierbij geldt ook dat als de 10-rittenkaart niet op is gegaan bij de ZwangerFit, de overige trainingen ingezet kunnen worden bij de MamaFit. De trainingen vinden plaats op donderdagavond om 19.00u en 20.00u. 
   
 • Pakket 3: MamaFit
  Voor de cursus MamaFit werken we met een 10-rittenkaart. De kosten hiervoor zijn  €100 en de training vindt plaats op donderdagavond om 19.00u en om 20.00u, gecombineerd met de ZwangerFit® les. Hierbij zal de training aangepast worden voor de MamaFitters. 
   
 • Pakket 4: BevalFit
  De cursus BevalFit bestaat uit 3 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur, waarvan de laatste een partnerles is. Wil je deze cursus apart doen van de trainingen, dan zijn de kosten €90. Dit is inclusief koffie en thee en alle documentatie rondom de cursus. Wanneer deze lessen plaatsvinden wordt in overleg met de deelnemers bepaald.

De kosten van ZwangerFit® worden door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Klik op onderstaande links om te kijken hoe dit bij jouw verzekering zit.

http://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/zwangerschapscursussen.aspx