Aandacht voor moeder en kind

Hi allemaal,

Welkom op mijn nieuwe website zwangerfiteindhoven.nl! In deze eerste blog zal ik mezelf kort voorstellen, zodat jullie weten met wie je te maken krijgt in de trainingen.

Ondanks dat de website nieuw is, ben ik niet nieuw in deze specialisatie. Ik heb mijn YVLO ZwangerFit diploma behaald in 2015 en ben sindsdien enthousiast ZwangerFit docent. Zoals elk begin moeilijk is, was dat voor mij als verse docent ook. Maar je moet ergens beginnen en mijn eerste groep bestond uit 1 zwangere dame. Inmiddels is dit uitgegroeid tot 2 volle lessen van maximaal 10 dames! Helaas heb ik nu, vanwege COVID-19, de groepsgrootte een klein beetje aan moeten passen naar maximaal 8 dames. Veiligheid gaat voor alles!

Oké, over naar het “echte” voorstellen. Ik ben dus Annette, 34 jaar oud, getrouwd en sinds 5 maanden moeder van de kleine Max. Ik werk 4 dagen per week in onze praktijk als fysiotherapeute, met als specialisatie kinderfysiotherapie. Sport en beweging heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven, niet heel gek dat ik dus uiteindelijk heb gekozen om fysiotherapeute te worden. 
Tijdens mijn masteropleiding tot kinderfysiotherapeut hoorde ik over YVLO ZwangerFit en ik besloot dit na het afronden van mijn opleiding te gaan doen. De combinatie van training van zwangere dames en de informatie die ik kan geven over alle zaken rondom de bevalling, trok meteen mijn aandacht. Ook over het stukje motorische ontwikkeling van baby’tjes vertel ik heel graag als kinderfysiotherapeut. Ik vind het enorm dankbaar en leuk werk om bij te kunnen dragen aan een goed verloop van de zwangerschap van “mijn ZwangerFit meiden”.

Genoeg over mij, ik leer jou graag kennen! Ben je zwanger of net bevallen en heb je interesse in de cursus, neem dan contact met me op. Je bent altijd van harte welkom voor een gratis proefles!